علمی وآموزشی و مذهبی وگردشگری و جهانگردی آموزشی ومذهبی و جهانگردی و علمی |
|||||||
دو شنبه 18 شهريور 1392برچسب:, :: 19:32 :: نويسنده : صادق
میلاد هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت ،عالم آل محمد، هشتمین حجت سرمد، نگین درخشان وطن، السلطان اباالحسن، حضرت رضا (علیهالسلام) ،شمس الشموس، خسرو اقلیم طوس، شاه انیس النفوس، پیشاپیش مبارک باد در باغ ولایت گل خوشبوست رضا سروچمن گلشن مینوست رضا دو شنبه 18 شهريور 1392برچسب:, :: 19:15 :: نويسنده : صادق
گیاه گشنیز در فرآیند کاهش وزن موثر بوده و در طب سنتی از روغن دانه گشنیز برای دفع بوی بد دهان و درمان سوء هاضمه و مشکلات گوارشی استفاده میشود.
منبع: خبرگزاری ایسنا
گیاه گشنیز حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان، ویتامینها، روغنهای ضروری و فیبر است که در کاهش سطح کلسترول خون موثر است. برگها و دانه این گیاه حاوی روغنهای ضروری از جمله بورنئول، لیلانول است. گشنیز سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن و منیزیم است.
پتاسیم بخش مهمی از سلولها و مایعات بدن است که به کنترل فشار خون و ضربان قلب کمک میکند و آهن برای تولید سلولهای قرمز خون ضروری است. گشنیز سرشار از ویتامینهای حیاتی از جمله اسید فولیک، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A، بتاکاروتن و ویتامین C است که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی بوده و مصرف روزانه صد گرم از برگ گشنیز حدود 30 درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین میکند.
گشنیز یکی از منابع غنی ویتامین K است که نقش مهمی در سلامت استخوانها و درمان بیماری آلزایمر دارد. در طب سنتی از روغن دانه گشنیز برای دفع بوی بد دهان و درمان سوءهاضمه و مشکلات گوارشی استفاده میشود. همچنین روغن دانه گشنیز ضد قارچ، نشاط آور، ضد درد، ضد تشنج و اشتها آور است.
پایگاه اینترنتی «نوتریشن اند یو»: یکی از خواص برگها، ریشه و ساقه این گیاه ضد نفخ بودن آن است.
یک شنبه 3 شهريور 1392برچسب:, :: 19:41 :: نويسنده : صادق
پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)فرمودند: نماز را سبک و ناچیز مشمارید، هر کس نسبت به نمازش بى اعتنا باشد و آنرا سبک و ضایع گرداند همنشین قارون و هامان خواهد گشت و حقّ خداوند است که او را همراه منافقین در آتش داخل نماید. 2ـ قالَ (صلى الله علیه وآله): مَنْ مَشى إلى مَسْجِد مِنْ مَساجِدِ اللّهِ، فَلَهُ بِکُّلِ خُطْوَه خَطاها حَتّى یَرْجِعَ إلى مَنْزِلِهِ، عَشْرُ حَسَنات، وَ مَحى عَنْهُ عَشْرُ سَیِّئات، وَ رَفَعَ لَهُ عَشْرُ دَرَجات.([2]) 3ـ بَیْنَما رَسُولُ اللّهِ (صلى الله علیه وآله) جا لِسٌ فِى الْمَسْجِدِ، إذْدَخَلَ رَجُلٌ فَقامَ یُصَلّى، فَلَمْ یُتِمَّ رُکُوعَهُ وَ لا سُجُودَهُ، فَقالَ: نَقَرَ کَنَقْرِ الْغُرابِ، لَئِنْ ماتَ هذا وَ هکَذا صَلوتُهُ لَیَمُوتُنَّ عَلى غَیْرِ دینی.([3]) 4ـ قالَ (صلى الله علیه وآله) لِعَلىّ(علیه السلام): أنَا رَسُولُ اللّهِ الْمُبَلِّغُ عَنْهُ، وَ أنْتَ وَجْهُ اللّهِ وَ الْمُؤْتَمُّ بِهِ، فَلا نَظیر لى إلاّ أنْتَ، وَ لا مِثْلَ لَکَ إلاّ أنَا.([4]) 5ـ قالَ(صلى الله علیه وآله): یا أباذَر، اَلدُّنْیا سِجْنُ الْمُؤْمِن وَ جَنَّهُ الْکافِرِ، وَ ما أصْبَحَ فیها مُؤْمِنٌ إلاّ وَ هُوَ حَزینٌ، وَ کَیْفَ لایَحْزُنُ الْمُؤْمِنُ وَ قَدْ أوَعَدَهُ اللّهُ أنَّهُ وارِدٌ جَهَنَّمَ.([5]) ادامه مطلب ... یک شنبه 3 شهريور 1392برچسب:, :: 18:41 :: نويسنده : صادق
موثرترین راه از بین بردن بوی سیر این است که ترکیبات سولفوری مولد این بو را از دهان حذف کنید. این کار را میتوانید با مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و دهانشویه انجام دهید. همچنین باید زبان خود را حتماً مسواک بزنید.
این کار برای از بین بردن بوی سیر بسیار مهم است. سایر راهکارهایی که به شما معرفی میکنیم نیز میتوانند کمک کنند. شما میتوانید از این راهها قبل یا بعد از مسواک زدن یا استفاده از نخ دندان استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که حذف ترکیبات سولفوری باید حتماً صورت بگیرد و این راهها را نمیتوان جایگزین حذف ترکیبات کرد. اگر شما بدون اینکه ترکیبات سولفوری را از بین ببرید، از راههای زیر استفاده کنید، اقدامات شما در کاهش بوی سیر تأثیر چندانی نخواهند داشت.
لیموترش
استفاده از لیموترش در کاهش بوی سیر بسیار موثر است. لیمو همچنین میتواند باکتریهای مولد بوی بد دهان را از بین ببرد. سعی کنید بعد از خوردن سیر یک تکه لیموترش را در دهان خود بگذارید و بمکید. همچنین اگر دست شما بوی سیر گرفته است، میتوانید با استفاده از آب لیمو، این بو را از بین ببرید.
جعفری
در بسیاری از مواقع، سرآشپزها در کنار سیر از جعفری نیز برای پخت غذا استفاده میکنند، زیرا جعفری بوی سیر را کاهش میدهد. میتوانید برای کاهش بوی سیر، بعد از مصرف آن مقداری جعفری خام بجوید.
چای
چای، خصوصاً چای سبز و چای نعناع، حاوی پلیفنول است. پلیفنول ترکیبات سولفوری که سیر ایجاد میکند را از بین میبرد. سعی کنید هنگام خوردن سیر یا پس از آن چای بنوشید.
هل، نعناع، رازیانه
این دانهها و گیاهان معطر میتوانند مانند جعفری بوی سیر را کاهش دهند.
شیر
در مطالعاتی که در سال 2010 صورت گرفت ثابت شد که مصرف شیر میتواند بوی سیر را کاهش دهد. محققان معتقدند که چربی موجود در شیر تأثیر ترکیبات سولفوری را در دهان کاهش میدهد. در نتیجه تأثیر شیر پرچرب در این خصوص بیش از شیر کم چرب است.
آدامس بدون قند
جویدن آدامس میتواند بوی سیر را بپوشاند و درعینحال تکههای سیر را که بوی سیر را منتشر میکنند از بین دندانهای شما خارج کند.
دانههای قهوه
بسیاری از افراد معتقدند که جویدن دانههای کامل قهوه یا آسیاب شده آن پس از خوردن سیر میتواند بوی سیر را کاهش دهد، البته لازم نیست این دانهها را بخورید. میتوانید پس از جویدن، آنها را از دهان خود خارج کنید.
استفاده از مکملهای سیر
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خاطر خواص غذایی و درمانی آن مصرف میکنند، میتوانید به جای مصرف سیر، از مکملهای آن استفاده کنید. این مکملها خواص سیر را دارا هستند، اما بوی بدی ندارند.امیدواریم با استفاده از این راهها بتوانید بوی سیر را از بین ببرید یا حداقل تأثیر آن را کاهش دهید.
منبع: روزنامه آرمان
آرشيو وبلاگ پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
نويسندگان |
|||||||
|