متفرقه- علمی
 
علمی وآموزشی و مذهبی وگردشگری و جهانگردی
آموزشی ومذهبی و جهانگردی و علمی
 
 
پنج شنبه 24 فروردين 1391برچسب:, :: 11:26 ::  نويسنده : صادق

 امنيت فرودگاه و پرواز هواپيما مساله‌اي شوخي‌بردار نيست و همواره تمامي كشورها بيشترين تلاش خود را به كار مي‌برند تا بالاترين ضريب امنيتي را براي فرودگاه‌ها و هواپيماهاي خود فراهم كنند. اين مساله گاهي به دلايلي در مورد برخي فرودگاه‌ها صدق نمي‌كند و بعضي اوقات ضرورت‌هاي سياسي و اقتصادي باعث مي‌شود تا در مكاني نامناسب فرودگاه‌هايي ساخته شود كه نشست و پرواز هواپيماها از آن با دشواري همراه بوده و نياز به تخصص و مهارت بالاي خلبان دارد.

مسافراني كه تجربه استفاده از اين فرودگاه‌ها را دارند شاهد هيجاني هستند كه در ساير پروازهاي عادي نمي‌توان آن را تجربه كرد. بتازگي فهرست خطرناك‌ترينفرودگاه‌هاي جهان توسط سايت فيدباكس منتشر شده كه درآن 10 فرودگاه خطرناك جهان معرفي شده‌اند. نكته جالب در مورد اين فهرست عدم وجود كشوري از قاره آفريقاست. در واقع براساس اين فهرست از بين 10 فرودگاه خطرناك جهان، 7 تاي آنها در قاره آمريكا، 2 فرودگاه در قاره اروپا و يك فرودگاه در قاره آسياست.

فرودگاه كاتالينا

اين فرودگاه كه يك فرودگاه شخصي محسوب مي‌شود در شهر كاليفرنياي كشور آمريكا قرار دارد. هواپيماها براي استفاده از اين فرودگاه ملزم به پرداخت مبلغ تعيين‌شده هستند. فرودگاه داراي باند پرواز كوچكي است و همچنين برج مراقبت آن يك ساختمان 4 طبقه معمولي است. در كنار اين موارد، باران‌هاي سيل‌آساي منطقه را نيز اضافه كنيد تا دليل قرار گرفتن فرودگاه كاتالينا را در اين فهرست بدانيد.

فرودگاه گوستاو سوم

هشدار به مسافران منطقه كارائيب و آمريكاي مركزي! باز هم فرودگاه خطرناك و باز هم حوزه كارائيب و اين بار متعلق به سوئد! رده دوم خطرناك‌ترين فرودگاه‌هاي جهان در اختيار فرودگاه گوستاو دوم كه به نام فرودگاه سنت بارتلمي نيز شناخته مي‌شود، قرار دارد. اين فرودگاه در نزديكي روستاي سنت جين و در جزيره سنت بارتلمي ساخته شده است. باند پرواز فرودگاه بسيار كوتاه است و انتهاي آن با شيب ملايمي به ساحل شنا ختم مي‌شود! يعني اگر خلبان نتواند در فاصله مشخص شده، هواپيما را از زمين بلند كند، همراه ساير مسافران وارد درياشده و آب‌تني خواهد كرد! اگر هم در اين باند فرود مي‌آييد بد نيست بدانيد طراحي خطرناك اين فرودگاه به گونه‌اي است كه پس از نشستن بايد از شيب تپه مانند باند بالا رفته و در انتهاي تپه به ساير هواپيماهاي موجود در باند ملحق شويد! در انتهاي باند ساحل شناي عمومي تنها با چند تابلوي هشداردهنده از باند فرود جدا مي‌شود.

فرودگاه پرنس جوليان

اين فرودگاه كه به نام فرودگاه سنت مارتين نيز شناخته مي‌شود در جزيره سنت مارتين در درياي كارائيب قرار دارد و به‌رغم پر خطر بودن يكي از شلوغ‌ترين فرودگاه‌هاي حوزه كارائيب به شمار مي‌رود؛ اما چه چيزي اين فرودگاه را در بين خطرناك‌ترين فرودگاه‌هاي جهان قرار داده است؟ در واقع اين فرودگاه براي هواپيماهاي كوچك و متوسط طراحي و ساخته شده است، اما امروزه هواپيماهاي غول‌پيكر مانند بوئينگ 747 و ايرباس آ 340 روي آن فرود مي‌آيند. از اين گذشته اين فرودگاه در فاصله بسيار نزديك با ساحل دريا قرار دارد و عجيب اين‌كه اين ساحل كاربرد تفريحي داشته و همواره مملو از گردشگران و مسافراني است كه در دريا شنا كرده و در ساحل حمام آفتاب مي‌گيرند. در بين مردم محلي اين منطقه به شوخي درباره اين فرودگاه گفته مي‌شود كه اگر شما در كنار ساحل مشغول آفتاب گرفتن باشيد شانس تماس با چرخ‌هاي يك هواپيما را كه با فاصله كمي از بالاي سرتان عبور مي‌كند، خواهيد داشت.

فرودگاه سيتكا راكي

اين فرودگاه كه در آلاسكا و نزديك به قطب شمال قرار دارد داراي باند پروازي احاطه‌شده توسط آب است. علاوه بر اين آب و هواي منطقه كاملا غيرقابل پيش‌بيني بوده و خطر ديگري كه هواپيماها را تهديد مي‌كند، امكان انتقال سنگ‌ها به وسيله آب باران به داخل باند است. دسته‌هاي بزرگ پرندگان كه در اين منطقه زندگي مي‌كنند همواره خطري بالقوه براي هواپيما‌ها محسوب مي‌شوند و كنار همه اين موارد بادهاي شديد و دائمي منطقه را اضافه كنيد تا به دليل قرار داشتن اين فرودگاه در چهارمين رتبه فرودگاه‌هاي پر خطر دنيا پي‌ببريد. نكته جالب در مورد اين فرودگاه اين است كه كسي نمي‌داند چرا با توجه به اين ويژگي‌هاي طبيعي و مشكلات فني در اين محل فرودگاه ساخته شده است و به چه دليل هنوز از اين فرودگاه استفاده مي‌شود.

فرودگاه كورچوال

اين فرودگاه خصوصي در كشور فرانسه قرار دارد و طول باند آن تنها 1722‌فوت يعني چيزي حدود 538 متر است. خلباناني كه در اين باند فرود مي‌آيند بايد بسيار ورزيده و ماهر باشند زيرا انتهاي باند بايد هواپيما را 90‌درجه بچرخانند و در مسير باند نگه دارند. حركت در اين باند نيازمند مهارت و شجاعت بسياري است، زيرا وجود باد‌هاي شديد و همچنين يخ‌زدگي باند در فصل زمستان به همراه شيب 5‌/‌18 درصدي زمين، عاقبت فرود در اين باند را غيرقابل پيش‌بيني مي‌كند.

 

 

فرودگاه ژوانكو

اين فرودگاه در جزيره سابا واقع در خليج مكزيك در آمريكاي مركزي كه متعلق به كشور هلند است، قرار دارد. از مشكلاتي كه خلبانان براي فرود بدون خطر در باند اين فرودگاه با آن روبه‌رو هستند، وزش بادهاي دائمي با سرعت زياد و همچنين كوتاه بودن طول باند فرود است كه تنها حدود 410 متر درازا دارد. مشكل اصلي اينجاست در صورتي كه خلبان قادر به توقف هواپيما در اين مسير كوتاه نباشد، هواپيما با صخره‌هاي انتهاي باند برخورد مي‌كند.

برخلاف آنچه در مورد خطرناك بودن اين فرودگاه گفته مي‌شود و آن را در دهمين رتبه فهرست فرودگاه‌هاي خطرناك جهان قرار داده است، خوشبختانه تاكنون هيچ سانحه‌اي در اين فرودگاه گزارش نشده است.

فرودگاه لاگارديا

اين فرودگاه در شمالي‌ترين بخش شهر نيويورك قرار دارد و باند پرواز آن در اسكله‌اي فرو رفته در آب‌هاي دريا ساخته شده است. تردد در اين فرودگاه همواره براي خلبانان و مسافران آن هيجان‌انگيز بوده و تنها تصور فرود آمدن در باندي كه ميان دريا پيش رفته، ترسناك است چه رسد به اين كه خلبانان مجبور هستند به دليل قرار گرفتن فرودگاه در منطقه شهري و همچنين به دليل وجود تعداد زيادي آسمانخراش با زاويه و سرعت بيشتر از حد معمولي اوج گرفته و همچنين هنگام فرود، هواپيما را تقريبا به حالت شيرجه به سمت باند هدايت كنند. انتهاي اين فرود هيجان‌انگيز، چرخش يكباره هواپيما انتهاي باند به دليل كوتاه بودن باند است كه اين فرودگاه را در رده هفتم خطرناك‌ترين فرودگاه‌هاي دنيا قرار داده است.

فرودگاه تنژينگ هيلاري

واقعا ترسناك است كوهستاني بزرگ با هزاران متر ارتفاع، باند فرود هواپيماي شما باشد. فرودگاه تنژينگ هيلاري تنها فرودگاه شهر كوچك لوكلا در شرق كشور نپال است.

من به شخصه ترجيح مي‌دهم اگر روزي مجبور به سفر به اين منطقه شدم با وسيله ديگري غير از هواپيما به مقصد برسم. در واقع اين باند پرواز در ارتفاعي برابر با ‌2900 متر بالاتر از سطح دريا ساخته شده است. نام اين فرودگاه برگرفته از ادموند هيلاري يعني اولين فاتح قله اورست است و دولت نپال سال 2008 به منظور بزرگداشت اين فرد، نام فرودگاه را تغيير داد. اگر از علاقه‌مندان كوهنوردي هستيد و قصد سفر به قله اورست را داريد بايد به اطلاعتان برسانيم شما بايد ابتدا به شهر لوكلا سفر كنيد و سپس راهي قله اورست شويد. بيشتر كوهنورداني كه به اورست رفته‌اند تجربه فرود در اين فرودگاه را دارند.

فرودگاه بين‌المللي بارا

فرودگاه بارا تنها فرودگاهي در جهان است كه شما در ساحل و باند فرودي كه روي شن‌هاي دريا ساخته شده است، فرود مي‌آييد. اين فرودگاه در سواحل جزيره بارا در كشور اسكاتلند ساخته شده است. از ديگر ويژگي‌هاي منحصر به فرد اين فرودگاه اين است كه باند آن را به دليل شرايط آب و هوايي و در مجاورت آب دريا و شن‌هاي ساحل قرار داشتن، به صورت روزانه با پودر لباسشويي مي‌شويند. مسافراني كه تجربه فرود آمدن در اين فرودگاه پس از غروب خورشيد را دارند نيز با منظره‌اي شگفت‌آور رو‌به‌رو خواهند شد، زيرا در ساعات پس از غروب تعداد زيادي اتوموبيل با چراغ‌هاي خود نور باند فرود را تامين مي‌كنند!

 

فرودگاه تونكونتين

خطرناك‌ترين فرودگاه موجود در اين فهرست در كشور هندوراس در قاره آمريكا قرار دارد. در مورد اين فرودگاه و ميزان هيجان‌انگيز و البته پرخطر بودن آن كافي است بگوييم بهتر است هر تجربه‌اي را كه در مورد كوهنوردي و پرش از ارتفاع داريد، فراموش كنيد. تقريبا شجاع‌ترين آدم‌ها وقتي مي‌بينند خبري از فرودگاه و باند پرواز نيست ولي هواپيما به سمت كوهستان صخره‌اي كه زير پاهايتان قرار دارد شيرجه مي‌زند، نفسشان را در سينه حبس مي‌كنند. دقيقا در آخرين دقيقه كه شما به زمين بسيار نزديك‌شده و حتم داريد تا لحظاتي ديگر سقوط مي‌كنيد، خلبان هواپيما را با زاويه‌اي 45 درجه چرخانده و تازه شما باند فرود را خواهيد ديد. در واقع اين فرودگاه در ميان دره‌اي كاسه مانند ساخته شده است. متاسفانه ميزان سوانح هوايي كه سالانه در اين فرودگاه رخ مي‌دهد بسيار بالا بوده و به همين دليل مي‌توان اين فرودگاه را خطرناك‌ترين فرودگاه جهان دانست.


 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







درباره وبلاگ


به وبلاگ خوش آمدید از حسن انتخاب شما کمال تشکر راداریم لطفا نظرات و پیشنهادات خودتان را بنویسید. با تشکر
١فرهنگي تغييرات وتکنولوژي-ديني
تبریک سال نو خداوند کدام گناه‌ها را نمی‌بخشد؟ اطلاعات نماز اطلاعات عمومی دینی میلاد امام حسن مجتبی (ع) بر مسلمین مبارکباد تبریک میلاد باسعادت حضرت محمد(ص9 و امام صادق (ع) داستان شیطان و مرد نماز گزار دانستنی های جالب و مفید از بین بردن بوی سیر و رفع بوی پیاز از دهان... اعمال ماه ذی القعده حلول ماه رمضان را پیشاپیش تبریک می گویم نكته‌های خواندنی درباره حضرت زهرا(سلام الله علیها) آغاز کار با نام خدا معنی ایمان ازدیدگاه امام علی (ع) روغن نارگیل چه خواصی دارد ورمی کمپوست چیست ؟ زندگی نامه شهید مسلم فشایی به همراه وصیت نامه اش تفسیر سوره یس دانستنیهای جالب و عجیب علمی!!! معجزه‏اى از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) عوامل مؤثر بر سلامت نظام اداري و رشد ارزش‌هاي اخلاقي در آن امید بخش‌ترین آیه قرآن کریم از زبان رسول اکرم(ص) نقش فرهنگ در پيشبرد اهداف استراتژيك سازما نها فرا رسیدن سال 1395را پیشاپیش تبریک می گویم فرهنگ و استراتژي یک دنیا شگفتى در یک پرنده كوچک ویژگی خاص «آیة‌الکرسی» فرهنگ سازماني از نقطه نظر رابرت كويين پیشاپیش شب یلداتان مبارک اسرار آفرينش در قرآن-قسمت نخست اربعين امام حسين عليه السلام چگونه عمر لپ تاپ مان را افزایش دهیم؟ رنگ شناسی در معماری فرارسيدن مام محرم ايام سوگواری سرور آزادگان جهان امام حسين (ع) را تسليت می گوييم پیشاپیش عید غدیر خم بر همه مسلمانان مبارک عيد قربان؛ روز ذبح نفس با تيغ تقوا لقب قائم علیه السّلام چرا بعضی از ویروس ها از دید ویروس کش پنهان می مانند ؟ از قلب ویندوز خود نسخه ی پشتیبان تهیه کنید پیشاپیش عید فطر را تبریکی گوییم عید مبارک باد مدیریت اسلایدهای چندبخشی در پاورپورینت 12 برند گرانقیمت خودروسازی جهان 25 مکان برتر گردشگری دنیا حلول ماه مبارک رمضان بر شما مبارک باد تصاویری زیبا از طبیعت روستای شیخ مصطفی سرولایت در آبشار یخی آبنیک+تصاویر
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی وآموزشی وگردشگری و آدرس nnjj.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان